Bojan Kekić

"Zaposleni u društvu za reviziju, računovodstvo i konsalting MOORE od samog početka su se prilagođavali potrebama Banke Poštanska štedionica i na veoma profesionalan  način ostvarivali poslovne zadatke, zbog čega je Banka i ove godine za reviziju finansijskih izvještaja izabrala MOORE.
Tim MOORE pokazao je, i ovaj put, potpunu posvećenost i efikasno vođenje postupka revizije. Puni energije, entuzijazma i znanja u svojoj struci, spremni su da u svakom trenutku odgovore na zahteve Banke što dokazuje visok nivo profesionalizma koji ne umanjuje pristupačnost potrebama klijenta, a sve u cilju razumevanja i sveobuhvatnog sagledavanja poslovnih procesa koji vode do krajnjeg proizvoda, a to je visok kvalitet pružene usluge.
Njihov rad je uvek nezavisan, objektivan, sa odgovarajućim nivoom skepticizma, koji nameće i dodatna angažovanja za utvrđivanje sigurnog stava da je nešto ispravno, kako je navedeno u izveštajima.
Sjajno je sarađivati sa timom iskusnih stručnjaka koji je spreman da uloži dodatne napore kako bi usluga bila izvršena i pre planiranih rokova.
Imajući u vidu izuzetno kvalitetan odnos koji ovo društvo uspostavlja i održava sa svojim klijentima i poslovnim partnerima, kao i usluge na visoko profesionalnom nivou, sa zadovoljstvom ga preporučujemo drugim institucijama kojima je neophodna ova vrsta usluge i ističemo kao primer drugim društvima koja se bave istom delatnošću."