Naš tim

Naš tim čini više od 50 stalno zaposlenih profesionalaca u različitim oblastima, uključujući revizore, računovođe, poreske konsultante i finansijske savetnike, obučene da pružaju usluge na srpskom (hrvatskom/bosanskom/crnogorskom) i engleskom jeziku. Među njima se nalazi čak 20 ovlašćenih revizora, čime značajno prednjačimo u odnosu na konkurenciju.

Mala fluktuacija zaposlenih je garancija da će revizor / konsultant provesti dosta vremena radeći za istog klijenta i tako sve bolje i bolje upoznavati njegovu organizaciju. Ovo je najbolji osnov dobrih dugoročnih rezultata.

Osim stalno zaposlenih, naše stručne kapacitete značajno dopunjava veliki broj stalnih stručnih saradnika različitih specijalnosti, što nam omogućava da pružimo širok spektar stručnih usluga i odgovorimo na sve zahteve klijenata.

Naša lokalna mreža kancelarija sastoji se od sedišta u Beogradu i filijala u Novom Sadu, Nišu i Zrenjaninu, što nam omogućava da budemo bliži klijentima i brže reagujemo na njihove zahteve. Poslovanje u sastavu Moore Stephens International omogućuje našim zaposlenima međunarodni trening i pruža dodatnu stručnu podršku kroz razmenu znanja i iskustava.