April

Deset godina od privatizacije

 Pre tačno deset godina, 4. aprila 2008. godine, održana je javna aukcija na kojoj je Konzorcijum zaposlenih „MGI Revizija i Računovodstvo“, predvođen direktorom Bogoljubom Aleksićem, kupio od države „svoju“ firmu.

Intervju direktora

Nakon dobijanja priznanje od strane Acquisition international koji je Moore Stephens Reviziji i Računovodstvu dodelio nagradu za najbolju računovodstvenu firmu u Srbiji u u 2018. godini u kategoriji "Leaders in  Accounting & Payroll Services 2018 - Serbia", direktor Moore Stephens Revizija i Računovodstvo, Bogoljub Aleksić dao je intervju časopisu Acquisition International - The Voice of Coorporate Finance koji možete pročitati u nastavku.

Dobro došli na novi sajt Moore Stephens Revizija i Računovodstvo!

Prilikom izrade sajta sledili smo zahteve za standardizovani vizuelni nastup unutar mreže MSIL , ali i nove marketinške trendove. Osim vizuelnih pobošljanja trudili smo se da sajtu damo veću informativnu i upotrebnu vrednost, prvenstveno za klijente i potencijalne klijente, ali i za one koji nameravaju da karijeru počnu ili nastave u našoj firmi. Nadamo se da smo u tome uspeli.

Moore Stephens Revizija i Računovodstvo najbolja računovodstvena firma u Srbiji

Acquisition international proglasio je Moore Stephens Revizija i Računovodstvo za najbolju firmu u Srbiji u kategoriji "Računovodstvo i obračun zarada" za 2018. godinu.