Građevinarstvo i nekretnine

Građevinarstvo je sektor u kome imamo dugogodišnje iskustvo i veliki broj klijenata, uključujući nekoliko multinacionalnih kompanija. Pružajući usluge revizije klijentima građevinarstva, naši revizori su boravili na gradilištima u više od 10 zemalja, na 4 kontinenta. Ogromno iskustvo i znanje o različitim vrstama građevinske industrije (niskogradnji, visokogradnji, hidrogradnji, projektovanju i inženjeringu…), koje uključuje i dobro poznavanje FIDIC standarda, omogućava nam bolje razumevanje specifičnih problema ovog sektora i pružanje sveobuhvatnih usluga koje zadovoljavaju sve potrebe i zahteve klijenata.

U delatnosti upravljanja nekretninama (Real estate) imamo takođe velika iskustva i jedan smo od lidera na tržištu Srbije. U vlasništvu naših klijenata (domaćih i stranih), kojima pružamo usluge revizije ili računovodstvene usluge, nalaze se tri šoping mola (polovina od ukupnog broja u Srbiji), veliki broj drugih trgovinskih formata i ostalih investicionih nekretnina.
 

                                          Reference

„Oni su  uvek dostupni za sve naše zahteve i savetuju nas u svakom aspektu našeg poslovanja. MOORE tim Beograd deluje na prijateljski ali vrlo visoko profesionalan način i svaka sugestija i savet koji nam pruže je najkonstruktivniji, primenjiv, pragmatičan i od pomoći u našem poslovanju.“

Nela Simonović, Finansijski direktor, NIMAX d.o.o., Beograd