O nama

MOORE STEPHENS Revizija i Računovodstvo d.o.o. je šesta najveća firma za pružanje usluga revizije, računovodstva i finansijskog konsaltinga u Srbiji po kriterijumima ukupnog prihoda i broja zaposlenih, dok se po broju zaposlenih ovlašćenih revizora nalazi na prvom mestu.
 
Naš tim čini više od 50 zaposlenih različitih specijalnosti, uključujući revizore, računovođe, poreske konsultante i finansijske savetnike osposobljene da usluge prižaju na srpskom (hrvatskom/bosanskom/crnogorskom) i engleskom jeziku. Naša lokalna mreža kancelarija pored sedišta u Beogradu uključuje i filijale u Novom Sadu, Nišu i Zrenjaninu.
 
Punopravni smo član Moore Global Network Limited jedne od 10 svetski vodećih mreža nezavisnih revizorskih, računovodstvenih i konsalting firmi sa kancelarijama u 112 zemalja, više od 30.000 zaposlenih i godišnjim prihodom od 2,9 milijardi US$. Ova saradnja našim klijentima omogućava veću prohodnost na međunarodno tržište kapitala, a zaposlenim međunarodnu stručnu obuku i razmenu iskustava.