O nama

MOORE Stepnehs Revizija i Računovodstvo d.o.o. je šesta najveća firma za pružanje usluga revizije, računovodstva i konsaltinga u Srbiji po kriterijumima ukupnog prihoda i broja zaposlenih, dok se po broju zaposlenih ovlašćenih revizora nalazi na prvom mestu.

Jedna smo od sedam revizorskih firmi u zemlji koja u skladu sa ovlašćenjem NBS pruža usluge revizije bankama, a od strane Komisije za hartije od vrednosti smo ovlašćeni za reviziju javnih društava (uključujući listing).
Naš tim čini više od 60 zaposlenih različitih specijalnosti, uključujući revizore, računovođe, poreske konsultante i finansijske savetnike osposobljene da usluge prižaju na srpskom i engleskom jeziku. Osim stalno zaposlenih, naše stručne kapacitete značajno dopunjava veliki broj stalnih stručnih saradnika različitih specijalnosti, što nam omogućava da pružimo širok spektar stručnih usluga i odgovorimo na sve zahteve klijenata.

Naša lokalna mreža kancelarija pored sedišta u Beogradu uključuje i filijale u Novom Sadu, Nišu i Zrenjaninu, što nam omogućava da budemo bliže klijentima.
Punopravni smo član Moore Global Network Limited ( www.moore-global.com ) jedne od vodećih svetskih mreža sa više od 260 nezavisnih revizorskih, računovodstvenih i konsalting firmi, sa kancelarijama u  više od 110 zemalja, više od 30.000 zaposlenih i godišnjim prihodom većim od 3 milijarde US$. Ova pripadnost našim klijentima omogućava veću prohodnost na međunarodno tržište kapitala, a zaposlenim međunarodnu stručnu obuku i razmenu iskustava.