Organizacija računovodstva

U današnjim uslovima je osnovna pretpostavka funkcionisanja bilo kojeg preduzeća da rukovodstvo klijenta pravovremeno raspolaže verodostojnim i relevantnim informacijama o događajima u kompaniji i izvan njega. Za donošenje optimalnih odluka potrebne su kvalitetne informacije što računovodstvena funkcija ukoliko je adekvatno organizovana to i pruža.

Računovodstvo treba da omogući sagledavanje stanja sredstava i izvora sredstava, utvrđivanje finansijskog rezultata i prikupljanje mnogo drugih neophodnih informacija za uspešno poslovanje društva. Zakonska regulativa obavezaju svako društvo da organizuje računovodstvenu funkciju shodno zakonskih propisima.

Svako društvo ima svoje specifičnosti stoga je organizacija računovodstva efikasna ukoliko je izgrađena za potrebe konkretnog društva. Naš tim iskusnih stručnjaka vam može pomoći u organizaciji računovodstvene funkcije koja je racionalna za ostvarivanje ciljeva društva. Široka ekspertiza u raznim industrijskim sektorima nam omogućava da na najbolji mogući način razumemo potrebe društva i računovodstvenu funkciju organizujemo na najbolji mogući način.