Poljoprivreda i prehrana

Poljoprivreda i prehrambena industrija, zbog ograničenih prirodnih resursa i stalnog povećanja broja stanovništva, dobijaju sve više na značaju, ali se istovremeno i suočavaju sa sve većim izazovima. Oni se pre svega ogledaju kroz potrebe stalnog povećanja prinosa po jedinici i masovnoj proizvodnji jeftine hrane.

Imamo velika iskustva u pružanju različitih vrsta usluga klijentima iz ovog sektora, među kojima se nalaze kako primarni poljoprivredni proizvođači (ratarskih i stočarskih proizvoda), tako i proizvođači različitih prehrambenih proizvoda (mesa i mesnih prerađevina, mleka i mlečnih proizvoda, hleba i proizvoda od brašna, skroba i ulja, konditorskih proizvoda, prerade voća i povrća,…), a takođe i proizvođači stočne hrane i hrane za kućne ljubimce.

                                          Reference

„Odabrali smo Moore u mnogim zemljama gde smo prisutni kao kompetentne revizorske partnere. Naša srpska kompanija ima vrlo složenu prodaju, proizvodnju, logistiku, administraciju i međunarodnu kupoprodaju proizvoda i sirovina. Stoga naše rukovodstvo u Srbiji i naša centrala imaju veliku sigurnost u podršci koju pruža Moore Revizija i Računovodstvo.“

Christian Schubert, Sano Holding