Javni sektor

Javni sektor je od posebnog značaja za svako društvo. Njega čine država i njeni organi, državne institucije i organi, jedinice lokalne samouprave, kao i svi drugi entiteti direktno ili indirektno finansirani iz budžeta. U njega takođe ulaze i privredna društva – javna preduzeća koja se nalaze u većinskom državnom vlasništvu ili u vlasništvu jedinica lokalne samouprave.

Jedan deo usluga koje pružamo klijentima iz ovog sektora, (po osnovu projekata finansiranih iz donatorskih sredstava), opisan je u sklopu sektora Neprofitne organizacije

U trenutnim ekonomskim i političkim uslovima, koji nameću potrebu za što racionalnijim trošenjem ograničenih budžetskih sredstava, poslovanje ovog sektora je s pravom pod budnim okom javnosti.

Na našoj listi nalaze se brojni klijenti iz ovog sektora. Mi uviđamo važnost pružanja usluga po cenama koje su konkurentne, a da pritom ne dovode u pitanje kvalitet. Kroz jasno razumevanje poslovanja klijenata i zahteva za izveštavanje, u mogućnosti smo da pružimo usluge koje zaista dodaju vrednost.

                                          Reference

„Tim koji čini Moore je izuzetno profesionalan i dostupan u svakom trenutku. Dugogodišnje iskustvo iz oblasti računovodstva i revizije je sigurnost za brzo i efikasno obavljanje posla. Ljubaznost i predusretljivost zaposlenih čini zajednički rad i funkcionisanje dodatno prijatnim.“

Gordana Milić, Šef odeljenja za finansije, Skijališta Srbije