Poslovno savetovanje

Bilo da je vaš cilj da prodate ili kupite biznis, ili da isti privatizujete ili restrukturirate, ili vam je iz bilo kojih razloga potrebna procena vrednosti imovine i kapitala ili izrada biznis plana, naš tim stručnjaka će vam pomoći da ostvarite zadati cilj.
 
Imamo velika iskustva u izradi finansijskih i poreskih due diligence izveštaja i pripremi sobe podataka. Tokom perioda privatizacije naš tim stručnjaka je (samostalno ili u sastavu međunarodnih konzorcijuma) uspešno privatizovao veliki broj društvenih preduzeća, među kojima su i neki od najvećih telekomunikacionih i građevinskih preduzeća na području Srbije i Republike Srpske.
 
Sledeći linkove dole saznajte više o oblastima u kojima vas možemo podržati:

 

„Metech traži partnerske kompanije koje teže ispravnom ali pragmatičnom pristupu poslovnim izazovima sa kojima se u današnje vreme suočavamo. Moore je jedna od kompanija koje dele i primenjuju ovu filozofiju zajedno sa Metech-om u svakodnevnoj poslovnoj praksi. To takođe znači da Moore ne smatramo samo još jednim snabdevačem, već strateškim partnerom koji podržava rast Metecha u godinama koje slede.

Geert Raymakers, CFO, METES – METECH