Promena brenda!

Promena brenda!

Global CEO uputio je s tim u vezi svim članicama mreže sledeći dopis:

Poštovane kolege,
sledećeg meseca, 9. septembra širom naše mreže, postajemo MOORE.

Lansiraćemo naš novi brend kroz celokupnu mrežu od preko 30.000 posvećenih ljudi, u 112 zemalja i više od 260 nezavisnih firmi. Mi smo jaka mreža i zaslužujemo brend koji ovo odražava: moderan, samouveren i profesionalan. „Pomažemo vam da napredujete u svetu koji se menja“ je naša deviza u pozicioniranju brenda.

Ove reči označavaju baš to što firme članice Moore-a pružaju klijentima i našoj zajednici: pouzdan oslonac u poslovnom svetu koji karakterišu stalne promene, novi izazovi i inovacije. Savetnici koji pružaju ne samo podršku klijentima u rastu i razvoju, već brinu i o izgradnji snažnih međuljudskih odnosa.

Ovo pozicioniranje nije nešto čemu mi težimo. Mi to jesmo. To osvarujemo kroz četiri stuba našeg brenda: Dostupnost, Posvećenost, Pažnja i Zajedništvo. Naš novi brend uključuje osvežavajući novi logo, oštru paletu boja i snažan predlog vrednosti. Zajedno, oni odražavaju napredak naše globalne mreže.

Vizuelna promena je uzbudljiva, ali pre svega, brend nosimo mi kao ljudi iz Moore-a, svojim ponašanjem, odgovorom na izazove klijenata i načinom na koji komuniciramo sa kolegama i firmama unutar mreže.

Na osnovu toga, uveren sam da će nam prelazak na Moore pomoći da nastavimo da jačamo svoju mrežu, baš kao što pomažemo onima kojima pružamo usluge da napreduju u svetu koji se menja.

ANTON COLELLA
Global CEO