Novi web sajt

Novi web sajt

Prilikom izrade sajta sledili smo zahteve za standardizovani vizuelni nastup unutar mreže MSIL, ali i nove marketinške trendove. Osim vizuelnih pobošljanja trudili smo se da sajtu damo veću informativnu i upotrebnu vrednost, prvenstveno za klijente i potencijalne klijente, ali i za one koji nameravaju da karijeru počnu ili nastave u našoj firmi. Nadamo se da smo u tome uspeli.

Posebnu pažnju posvetili smo prikazu onoga „šta klijenti misle o nama“, odnosno preporukama klijenata iz raznih sektora poslovanja kojima pružamo različite vrste usluga. Posebno naglašavamo da su klijenti sami (dakle bez naših sugestija) napisali iskreno šta misle o nama kao firmi, našem stručnom timu i o kvalitetu usluga koje pružamo. Zaista smo im zahvalni, a i ponosni na ono što su napisali. Trudićemo se da ne izneverimo ukazano poverenje. Izvinjavamo se što zbog ograničenog prostora nismo u ovom trenutku bili u mogućnosti da na sajt postavimo sva dobijena mišljenja, ili smo bili prisiljeni da izvršimo njihova skraćivanja.

Na stranicu Sektori, po različitim industrijama odnosno delatnostima, postavili smo umesto nabrajanja referenci, logoe nekih od klijenata kojima pružamo različite vrste usluga. 

Značajno smo proširili prikaz našeg tima, sa fotografijama, kontaktima i kratkim biografijama svih zaposlenih u partnerskim i menadžerskim zvanjima.

Obogatili smo stranicu Karijera i preko fejsbuka linkovali brojne sadržaje sa fotografijama koje prate razne aktivnosti zaposlenih.

Stranica Vesti treba da u budućnosti informiše posetioce sajta o pitanjima od značaja za njihovo poslovanje, ali i da najavi i isprati dešavanja u našoj firmi.

U toku je postavljanje stranice sajta na engleskom jeziku, koja neće u svim slučajevima predstavljati bukvalan prevod srpske verzije.

Radili smo naporno i u dosta kratkom vremenskom roku, tako da se sigurno potkrala po neka greška koju ćemo se truditi da ispravimo u najkraćem roku.

Drago nam je da ste na našoj veb stranici i nadamo se da će vam se svideti!